W smaku przyjemnie gorzko, czuć  słodycz i niską kwasowość. W aromacie orzechy, głównie laskowe ale są też inne. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku przyjemnie gorzko, czuć trochę słodycz i niską kwasowość. W aromacie orzechy, głównie laskowe ale są też inne. Żółte owoce. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

W smaku można wyczuć  owoce pestkowe, prażone migdały, orzechy laskowe, białą czekoladę. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Bogata w smaku. Wyraźnie wyczuwalne jagody, mandarynki, grejpfrut, oraz subtelna nuta kakao. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

60.00 

W smaku zbalansowana. W aromacie słodycz owoców, zielona herbata, hibiskus, wyraźne nuty ziołowe. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Najbardziej klasyczne, papierowe filtry do dripa Hario w rozmiarze 02.

Susz owoców kawowca po zaparzeniu w smaku łagodny, zbalansowany. Przypominający kompot z suszu lub napar z liści wiśni.

Zbalansowana w smaku, w aromacie orzechy i czekolada oraz żółte i czerwone owoce pestkowe. Pod filtry/alternatywne metody parzenia.

W smaku słodka. W aromacie owoce, karmel i kakao. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Słodkie aromaty. Przyjemna gorycz. Niska kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Słodkie aromaty. Przyjemna gorycz. Niska kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku owoce cytrusowe. Aromaty kwiatowe. Średnia kwasowość i body. Do espresso, kawiarki, french pressu. Ciemniejszy profil palenia.

W smaku owoce cytrusowe. Aromaty kwiatowe. Średnia kwasowość i body. Do espresso, kawiarki, french pressy, dripa, aeropressu, chemexa.

43.00 

W smaku przyjemna kwasowość. Aromaty kwiatowe, cytrusowe i słodkie. Średnia kwasowość i body. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Wysokiej jakości blend do espresso, kawiarek i french pressu. W smaku nuty marcepanu i delikatna lecz wyczuwalna kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.