Parzona krócej daje owoce i kwiaty. Drobniej zmielona zmienia się w owocowo-ziemisty napar z nutami tytoniu i wytrawnością kakao w posmaku. Kawa po filtry / metody alternatywne.

76.00 

Zmienny blend do espresso, palony ciemniej niż zwykle. Do automatów, do biur, do domu dla ciekawskich i lubiących niespodzianki.

Susz czarnej herbaty liściastej z Rwandy, z plantacji Rutsiro. Zbalansowana, gładka, o aromacie suszonych owoców.

Susz zielonej herbaty liściastej z Rwandy, z plantacji Rutsiro. Przyjemnie trawiasta, aromaty orzecha.

W smaku przyjemnie gorzko, czuć  słodycz i niską kwasowość. W aromacie orzechy, głównie laskowe ale są też inne. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku przyjemnie gorzko, czuć  słodycz i niską kwasowość. W aromacie orzechy, głównie laskowe ale są też inne. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Promocja!
65.00  50.00 

Bogata w smaku. Wyraźnie wyczuwalne jagody, mandarynki, grejpfrut, oraz subtelna nuta kakao. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Susz owoców kawowca po zaparzeniu w smaku łagodny, zbalansowany. Przypominający kompot z suszu lub napar z liści wiśni.

Zbalansowana w smaku, w aromacie orzechy i czekolada oraz żółte i czerwone owoce pestkowe. Pod filtry/alternatywne metody parzenia.

Słodkie aromaty. Przyjemna gorycz. Niska kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Słodkie aromaty. Przyjemna gorycz. Niska kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Wysokiej jakości blend do espresso, kawiarek i french pressu. W smaku nuty marcepanu i delikatna lecz wyczuwalna kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Wysokiej jakości blend do espresso, kawiarek i french pressu. W smaku nuty marcepanu i delikatna lecz wyczuwalna kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.