Słodkie aromaty. Przyjemna gorycz. Niska kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Słodkie aromaty. Przyjemna gorycz. Niska kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku owoce cytrusowe. Aromaty kwiatowe. Średnia kwasowość i body. Do espresso, kawiarki, french pressy, dripa, aeropressu, chemexa.

W smaku owoce cytrusowe. Aromaty kwiatowe. Średnia kwasowość i body. Do espresso, kawiarki, french pressu. Ciemniejszy profil palenia.

Zbalansowana w smaku, w aromacie orzechy i czekolada oraz żółte i czerwone owoce pestkowe. Pod filtry/alternatywne metody parzenia.

W smaku przyjemnie gorzko, czuć  słodycz i niską kwasowość. W aromacie orzechy, głównie laskowe ale są też inne. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku przyjemnie gorzko, czuć trochę słodycz i niską kwasowość. W aromacie orzechy, głównie laskowe ale są też inne. Żółte owoce. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

W smaku przyjemnie gorzko, czuć  słodycz i niską kwasowość. W aromacie orzechy, głównie laskowe ale są też inne. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Parzona krócej daje owoce i kwiaty. Drobniej zmielona zmienia się w owocowo-ziemisty napar z nutami tytoniu i wytrawnością kakao w posmaku. Kawa po filtry / metody alternatywne.

76.00 

Zmienny blend do espresso, palony ciemniej niż zwykle. Do automatów, do biur, do domu dla ciekawskich i lubiących niespodzianki.

Wysokiej jakości blend do espresso, kawiarek i french pressu. W smaku nuty marcepanu i delikatna lecz wyczuwalna kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Wysokiej jakości blend do espresso, kawiarek i french pressu. W smaku nuty marcepanu i delikatna lecz wyczuwalna kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Susz czarnej herbaty liściastej z Rwandy, z plantacji Rutsiro. Zbalansowana, gładka, o aromacie suszonych owoców.

Susz zielonej herbaty liściastej z Rwandy, z plantacji Rutsiro. Przyjemnie trawiasta, aromaty orzecha.

Susz owoców kawowca po zaparzeniu w smaku łagodny, zbalansowany. Przypominający kompot z suszu lub napar z liści wiśni.