W smaku słodko-owocowa. W aromacie można wyróżnić karmel, maliny i melona. Pod filtry/alternatywne metody parzenia.

Susz owoców kawowca po zaparzeniu w smaku łagodny, zbalansowany. Przypominający kompot z suszu lub napar z liści wiśni.

W smaku przyjemna kwasowość. Aromaty kwiatowe, cytrusowe i słodkie. Średnia kwasowość i body. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Słodko-gorzka w smaku. W aromacie kwasowość i słodycz dojrzałych, żółtych i ciemnych owoców. Pod filtry/alternatywne metody parzenia.

W smaku zbalansowana. Body średnie. W aromacie jagody, słodkie owoce. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

W smaku zbalansowana. W aromacie słodycz owoców, karmelu i miodu, kwasowość żółtych owoców i gorycz ciemnej czekolady. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Wysokiej jakości blend do espresso, kawiarek i french pressu. W smaku nuty marcepanu i delikatna lecz wyczuwalna kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Wysokiej jakości blend do espresso, kawiarek i french pressu. W smaku nuty marcepanu i delikatna lecz wyczuwalna kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Słodkie aromaty. Przyjemna gorycz. Niska kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Słodkie aromaty. Przyjemna gorycz. Niska kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku owoce cytrusowe. Aromaty kwiatowe. Średnia kwasowość i body. Do espresso, kawiarki, french pressy, dripa, aeropressu, chemexa.

W smaku owoce cytrusowe. Aromaty kwiatowe. Średnia kwasowość i body. Do espresso, kawiarki, french pressu. Ciemniejszy profil palenia.