Słodkie aromaty. Przyjemna gorycz. Niska kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Słodkie aromaty. Przyjemna gorycz. Niska kwasowość. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku wyraźnie czuć smak kwaśny, trochę słabiej gorzki. W aromacie czarna herbata, cytrusy i kwiaty. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku wyraźnie czuć smak kwaśny, trochę słabiej gorzki. W aromacie czarna herbata, cytrusy i kwiaty. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku lekka goryczka i niska, przyjemna kwasowość cytrusów. Wyczuwalne kakao, czekolada i orzechy. Słodkie aromaty. Do espresso, kawiarki, french pressu.

170.00 

W smaku przyjemna kwasowość cytrusów przełamana słodyczą. Suszone morele, figi i jabłko. Migdały i mleczna czekolada. Słodkie aromaty. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku przyjemna kwasowość cytrusów przełamana słodyczą. Suszone morele, figi i jabłko. Migdały i mleczna czekolada. Słodkie aromaty. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Soczyste, aksamitne body. Utrzymująca się kwasowość ze średnią słodyczą i nutą ciemnych jagód. Orzechy makadamii, jaśmin, czerwone jabłko. Kawa po filtry / metody alternatywne.

Soczyste, aksamitne body. Utrzymująca się kwasowość ze średnią słodyczą i nutą ciemnych jagód. Orzechy makadamii, jaśmin, czerwone jabłko. Kawa po filtry / metody alternatywne.

105.00 

Zmienny blend do espresso, palony ciemniej niż zwykle. Do automatów, do biur, do domu dla ciekawskich i lubiących niespodzianki.

38.00 

Zmienny blend do espresso, palony ciemniej niż zwykle. Do automatów, do biur, do domu dla ciekawskich i lubiących niespodzianki.

W smaku karmel, brzoskwienie, amaretto. Do espresso, kawiarki, french pressu.

W smaku karmel, brzoskwienie, amaretto. Do espresso, kawiarki, french pressu.

Susz czarnej herbaty liściastej z Rwandy, z plantacji Rutsiro. Zbalansowana, gładka, o aromacie suszonych owoców.

Susz zielonej herbaty liściastej z Rwandy, z plantacji Rutsiro. Przyjemnie trawiasta, aromaty orzecha.