W smaku przyjemnie gorzko, czuć trochę słodycz i niską kwasowość. W aromacie orzechy, głównie laskowe ale są też inne. Żółte owoce. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

W smaku można wyczuć  owoce pestkowe, prażone migdały, orzechy laskowe, białą czekoladę. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Bogata w smaku. Wyraźnie wyczuwalne jagody, mandarynki, grejpfrut, oraz subtelna nuta kakao. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Promocja!
39.00  30.00 

Kompozycja nut czekolady, czarnej porzeczki i orzechów z cytrusowym posmakiem.
Kawa ziarnista pod filtry i alternatywne metody parzenia.

55.00 

W smaku zbalansowana. W aromacie słodycz owoców, zielona herbata, hibiskus, wyraźne nuty ziołowe. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Czysta w smaku i zbalansowana. W aromacie czekolada, kwiaty i owoce.

Susz owoców kawowca po zaparzeniu w smaku łagodny, zbalansowany. Przypominający kompot z suszu lub napar z liści wiśni.

W smaku słodka. W aromacie kwiaty, tropikalne owoce, karmel i kakao.