W smaku słodko-owocowa. W aromacie można wyróżnić karmel, maliny i melona. Pod filtry/alternatywne metody parzenia.

Susz owoców kawowca po zaparzeniu w smaku łagodny, zbalansowany. Przypominający kompot z suszu lub napar z liści wiśni.

W smaku przyjemna kwasowość. Aromaty kwiatowe, cytrusowe i słodkie. Średnia kwasowość i body. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

Słodko-gorzka w smaku. W aromacie kwasowość i słodycz dojrzałych, żółtych i ciemnych owoców. Pod filtry/alternatywne metody parzenia.

W smaku zbalansowana. Body średnie. W aromacie jagody, słodkie owoce. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.

W smaku zbalansowana. W aromacie słodycz owoców, karmelu i miodu, kwasowość żółtych owoców i gorycz ciemnej czekolady. Pod filtry / alternatywne metody parzenia.