kenia ngiarama
45.00 

W smaku czarna herbata, przyjemna kwasowość wiśni i porzeczek. Wysokie body.

kolumbia lucero
110.00 

W smaku wysoka słodycz. Aromaty ziół i suszonych fig. Pełne body.

rwanda_minazi
45.00 

Kwasowość jabłek. Słodycz melasy i karmelu. Długi, przyjemny posmak.

tajlandia_saket_320_320_net

W aromacie migdały, kakao, tytoń. Średnia słodycz. Kwasowość wiśni. W posmaku lekko pikantna.

singielka-z-tanzanii-miniatura
110.00 

W smaku mleczna czekolada i grejpfrut. Kawa zbalansowana o długim posmaku.

wrocławski klasyk

Pod nazwą “Wrocławski Klasyk” oferujemy wysokiej jakości, świeżo paloną kawę do espresso.

wrocławski klasyk

Pod nazwą “Wrocławski Klasyk” oferujemy wysokiej jakości, świeżo paloną kawę do espresso.

roasting

Wsypujemy zielone wypada brązowe. Jak jest surowe – nie pachnie. Jak wypalone ma zapach i smak. Jak to się dzieje? Pokażemy.

filtry_drip_aeropress

Papierowe filtry do aeropressu (350 sztuk) i papierowe filtry Hario do dripa 01 i 02 (100 sztuk).

ikony-01

Warsztaty z zaparzania dobrej kawy domowymi metodami takimi jak drip i kawiarka.